Negle

Gelpolish

Gelpolish soak off gel lak, der bliver lagt på dine natur negle. Lakken holder sig flot og glansfuld i 3 uger eller mere. Soak off gel er det ideelle valg da det ikke ødelægger naturneglen ved aftagning.

Denne behandling er til dig, der er træt af at bruge oceaner af tid på at lægge den perfekte neglelak, der allerede efter et par dage er begyndt at skalle af og mister glansen. Gelpolish fås i mange farver, som du for mulighed for at kigge igennem inden din behandling. Gelpolish gør neglene hårdere, hvilket er med til at give neglen mulighed for at vokse sig længere og ikke knække ligeså let som ved brug af normal neglelak. I salonen bruges der Gelpolish fra Gelish og Indigo.


IBX

Er dine negle spaltede, rillede, bløde eller måske blevet skadet af forkert aftagning af negle produkter?

Så er IBX svaret. Det er det eneste produkt der trænger ind i den naturlige negl og arbejder indefra og ikke kun ovenpå. Resultatet er en stærkere natur negl, der vokser ud sund, fleksibel og mere modstandsdygtig.
Behandlingen kan bruges som en neglehærdende behandling af din naturlige negl, men kan også bruges under alle slags Gel polish. For det bedste resultat, anbefaler jeg at du bruger IBX som en kur behandling.

Kur behandlingen indeholder: 3 behandlinger over 3 uger. Quick manicure og afslutning med en lækker negle olie.